събота, 23 април 2016 г.

Убийството в Кърджали - след отвличане на момиче? Убиецът на Махмуд е избягал! Двата рода се събират пред болницата, засилено е полицейското присъствие

"На тази уличка често се събират мъже от квартал „Боровец“, които участват в залагания. Започна кавга между двама, като единият обвиняваше другия за отвлечено момиче. От спора научихме, че девойката не искала да се омъжва, но била похитена. Останахме с впечатлението, че единият е баща на девойката“, разказаха пред Novini365 очевидци на смъртоносната разправа в района на пазара в Кърджали, близо до Евангелската църква.
17-годишен е произвел три изстрела с незаконен пистолет. Полицията е отцепила района.
Издирват се свидетели, които след стрелбата избягали с таксита.
Междувременно представители на двата рода се събират в района на болницата. Засилено е полицейското присъствие пред Центъра за спешна медицинска помощ и моргата на МБАЛ „Д-р Атанас Дафовски“. Пристигнаха жандармеристи с две камионетки.
Сигнал за прострелян мъж в района на пазара в Кърджали е подаден днес в 11.50 часа, се казва в съобщение на регионалния пресцентър на МВР. Пострадалият, който е 30-годишен, е починал. В момента криминалисти от ОД на МВР-Кърджали и разследващ полицай разпитват и издирват очевидци на престъплението. Извършени са процесуално-следствени действия и е образувано досъдебно производство за умишлено убийство по чл.115 от Наказателния кодекс, което се наблюдава от Окръжна прокуратура. Предприети са действия по установяване и издирване на извършителя на деянието.
"Убитият се казва Махмуд. Прострелян е с два куршума. Убиецът е на 19 години", твърдят близки на убития.

0 коментара:

Публикуване на коментар